NÍNÓ

Mindent elmond a szemtanú: parkolási vita miatt halt meg a lőrinci nyugdíjas

A 76 éves nyugdíjas felháborodott, mert nem fért el a járdán egy parkoló autótól. Szólt a sofőrnek, aki olyan dühös lett, hogy fellökte az idős férfit...
  • Szerző: Ripost

A 64 éves H. László a lőrinci bolhapiacra érkezett vásárolni. Az autójával úgy állt meg a járda szélén, hogyha nyitva hagyta a kocsija ajtaját, a gyalogosok már nem fértek el az autó mellett. Éppen arra sétált egy idős házaspár, egy 76 éves férfi a feleségével és mivel ők sem fértek el, a nyugdíjas reklamálni kezdett. Egy szemtanú szerint szidta a sofőrt.

"A bácsi szidalmazni kezdte a sofőrt, hogy miért oda parkol, miért nem csukja be az ajtót? Aztán dulakodni kezdtek. Azt nem láttam, hogy a férfi lökte fel az idős urat, vagy magától esett el, az biztos, hogy beverte a fejét a betonba. Többet nem kelt fel" - mondta a Borsnak egy szemtanú.

A mentőt a piacon dolgozó biztonsági őr hívta ki. A nyugdíjas férfin többen is próbáltak segíteni, a mentősök pedig próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel. Élt még, amikor kórházba vitték, de már nem tért magához, és egy nap elteltével meghalt.

A piac mellett még mindig látszik a vérfolt, ahova beütötte a fejét. A rendőrök halált okozó testi sértés miatt hallgatták ki H. Lászlót, emiatt 2 évtől 8 évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?