NÍNÓ

Migránserőszak: kihallgatták a Ripost által felderített koronatanút!

Az afgán erőszakolót hamarosan kiadják Magyarországnak az osztrák hatóságok, és a Ripost által felderített, szintén külföldi koronatanút is utolérte a rendőrség! Lapunk információi szerint szerdán kora reggel a hatóság kihallgatta a vasárnap hajnali eset egyetlen tanúját. Sikerült elérnünk a hallgatózó férfi magyar élettársát, aki elmondta, párja hogyan mesélte el neki a történetet. Nagy kérdés, hogy miért hallgatott napokig a férfi?
címkék:
  • Szerző: Ripost

Magyar barátnőjétől gyereke is van, de nem beszél magyarul az a szintén egzotikus nevű férfi, aki vasárnap hajnalban fültanúja volt az afgán migráns által egy mosdóban megerőszakolt 21 éves magyar stewardess drámájának. A %% megszerezte a kamerafelvételeit annak a budapesti Döner Kebab Expressnek, ahol a két férfi dolgozott. Vasárnap hajnalban Ahmad Bilal Safradi és kollégája együtt teljesítették az éjszakai műszakot, amikor a fiatal magyar lány bekéredzkedett a mosdójukba.

A tettes ezután a rendőrség közleménye szerint szexuális aktus eltűrésére kényszerítette a lányt. Az áldozat az eset után rögtön hívta a rendőrséget, a tettes pedig a kasszából a pénzt felmarkolva Ausztiába menekült, de hamar elkapták.


A felvételeken kétszer is feltűnik egy hallgatózó férfi, a döneres másik alkalmazottja, aki odamegy a vécé ajtajához, de nem tesz semmit. A %% megtalálta a koronatanút és annak élettársát, aki azt állítja: szerelmének semmi köze az erőszakoláshoz. De kiderült az is, hogy a férfi nem tud magyarul, így elmondása szerint a lány segélykiáltásait se érthette meg – állítása szerint azt hitte, csak egy „szokványos” szex zajlik hajnali 3 órakor a döneres személyzeti mosójában…

 

Kíváncsi vagy, hogy mit mondott a koronatanú élettársa? Az is érdekel, hogy ki ismerte fel az erőszakoló körözési fényképét? Akkor keresd a csütörtöki napilapot az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?