NÍNÓ

Mészárszékké változtatta otthonát a balmazújvárosi családirtó

Az egész házat, minden bútort és gyerekjátékot is kipakolt már a nagymama, aki péntek reggel talált rá kegyetlenül lemészárolt lányára és unokáira Balmazújvárosban.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, brutális kegyetlenséggel, baltával irtotta ki családját egy balmazújvárosi férfi csütörtök éjszaka. Saját lányának és két unokájának vérbe fagyott holttestére a nagymama talált rá.

Nem szerették a férfit

A Blikk értesülései szerint a balmazújvárosi családirtót már korábban sem szerette a kisváros népe, ismerősei kifejezetten fennhéjázónak és kivagyinak tartották. A családdal egy portán élő nagyi, Eszter néni csütörtök reggel fél nyolckor elment a boltba, hogy bevásároljon, és csokit vegyen unokáinak. Furcsállta, hogy a lányáék háza zárva, rosszat sejtett, ezért rájuk törte az ajtót - írja a Blikk.

A család ismerőse szerint a férfi az egész lakáson át üldözhette Andreát, a feleségét, mert a falak, a padló és a szőnyeg is vérben úszott, sőt az egyik belső ajtó üvege is be volt törve. Az idős nagymama unokái testére saját szobájukban, az ágyban, élettelenül talált rá.

Kipakolták a házat

Óriási lelkierőre vall, hogy Eszter néni már rögtön másnap kipakoltatta az egész házat. A véres bútorokat és a gyerekek játékait is eltüntette a korábban unokái csilingelő hangjától hangos gyerekszobából, még a kicsik hörcsögeit is elajándékozta, hogy semmi se emlékeztesse őt a tragédiára.

A lap felkeresett néhány szomszédot és a családirtó egykori főnökét, akik egyöntetűen állították: mindenki utálta a férfit.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?