Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2015.11.13.

Menzamaffia? Kész krimi, ami egy rákospalotai iskola konyháján zajlik!

Állítólag zsákszámra lopták ki az iskolai menzáról az ételhez való húst. A kisiskolások sírva éheztek! A megvádolt konyhai alkalmazottak azóta rettegnek! Szerintük csak pár zsák száraz kenyérrõl volt szó. Az iskolaigazgató pedig bekeményít! Mi lehet az igazság?

Mint ahogy korábban mi is megírtuk: Pintér Gábor rákospalotai alpolgármester borította a bilit. A Károly Róbert Általános Iskola igazgatójával közösen visszanézték a térfigyelő kamerák felvételeit, és azt látták, hogy a konyhai személyzet zsákokban és rekeszekben viszi ki az alapanyagokat a konyháról. (A menzás diákok szülei korábban szóvá tették, hogy nincs hús az ételben...) Ezután tettek feljelentést - írta korábban a figyelo.hu.

Csütörtökön viszont a Blikk egyik cikkéből kiderült, hogy csak néhány zsák száraz kenyér miatt hurcolták meg, és alázták porba azokat, akik lopási ügybe keveredtek a Károly Róbert Általános Iskolában. B. Ignácot és a konyhásokat végül azzal gyanúsították, hogy „2007. január és 2015. szeptember között az iskolából heti rendszerességgel, általában pénteken, az összegyűlt száraz kenyeret a zsákokban eltulajdonították".

Meghurcolták a dolgozókat

Az érintett alkalmazottak a Blikknek azt mondták, hogy a mai napig rettegnek. A rendőrség felforgatta a házukat, késő este jöttek értük, hogy elhurcolják őket a kapitányságra. Ráadásul a munkahelyükön is megbélyegezték őket, és a fizetésüket is 20 ezer forinttal csökkentették. Az ügyészség végül megszüntette ellenük a vizsgálatot.  

De hirtelen fordul a kocka!

Már éppen megsajnáltuk volna a szegény, meghurcolt konyhai alkalmazottakat, amikor az iskola igazgatója, Kovács Tibor reagált a médiában megjelent cikközönre a faktor.hu-nak.

Az igazgató, elmondása szerint, egy hónapja névtelen telefonhívást kapott. Egy ismeretlen férfihang közölte vele, hogy jó lesz odafigyelni a konyhára, mielőtt mindent szétlopnak.” 

Úgy döntött, hogy megfigyeli, mi történik a menzán. Mivel ő is ott étkezett, észrevette, hogy neki más tepsiből mérik az ételt, abból, amiben kellő mennyiségű hús volt. A gyerekek ételén azonban látszott, hogy igencsak kispórolták belőle az alapanyagokat.

Ezután az egyik megbízhatónak vélt kollégájához fordult, hogy segítsen kimenteni a biztonsági kamerás felvételeket, mielőtt eltűnnének.

„Ezeken szépen lehet látni, hogy mi történt. Meghatározott időpontokban és gépjárművekkel szisztematikusan loptak a menzáról. 

Azt az igazgató is elismeri, hogy ezen kívül a húslopásra nincs konkrét bizonyítéka, de csak azért, mert a tervezett rendőrségi tettenérés, érdekes módon, nem járt sikerrel, pedig az eset a rendőrök orra előtt történt.

Belső vizsgálatot rendeltek el. Egy embert kirúgtak, egyet pedig más munkakörbe és máshová helyeztek. A többieknek pedig csökkentették a fizetését. Ma csak az alapbért kapják, az e feletti jutalékokat megvonták tőlük. A rendőrség péntekre ígért tájékoztatást az ügyben.

A menzán pedig azóta van elég hús, és repeta is jut mindenkinek. Legalább a szülők elégedettek... Mi pedig várjuk a további fejleményeket!

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Van pénze? Ha igen, erre költse, mert megéri!

origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

hirtv.hu

Eléggé bepipult Magyar Péter a Datadatra vonatkozó riporteri kérdésektől + videó

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Mentőhelikoptert riasztottak Somlószőlősre, itt vannak a részletek

NÍNÓ

Lassan 2 hónapja nem találják a 17 éves zalaegerszegi fiút, tudja valaki, hogy hol van Brendon?

NÍNÓ

Most jött: őket keresi a rendőrség a gyorsforgalmi úti tragédia miatt, 7 nepáli állampolgár ellen adtak ki elfogatóparancsot

NÍNÓ

Hajtóvadászat Budapesten: Halálos közlekedési balesetet okozott a gyorsforgalmin, most üldözi a rendőrség

NÍNÓ

Sokk Pestlőrincen: agresszív hajléktalanok zaklatták a vásárlókat a Lidlben

NÍNÓ

Halálra marcangolták az 1 éves fiút a bébiszitter megvadult kutyái

NÍNÓ

Gyilkosság Demecseren: gyerekeik szeme láttára végzett Zoltánnal a felesége

NÍNÓ

Nem tudták felébreszteni: az utcán lett rosszul egy bicikliző, idős nő