NÍNÓ

Megszólalt a Ripostnak a pásztói horroranya

Bűnösnek érzem magam, de nem öltem – ezt mondta a Ripostnak H. Mónika, akit újszülött babája kegyetlen meggyilkolásával és feldarabolásával vádolnak. Az asszony azt állítja: a szülés után kiesett kezéből a gyermek és egy kőre zuhant. Ő azt hitte, meghalt a baba, ezért magára hagyta. De akkor hogyan lehetséges, hogy egy kutya a baba fejét levágva találta meg?
  • Szerző: Ripost

Mi vihet rá egy édesanyát, hogy eltitkolja a terhességét, majd megölje a gyermekét? Különösen azt, akit mindenki jószívű teremtésnek, a gyermekeit szerető, értük élő anyának ismer? Mint a tegnapi bírósági tárgyaláson kiderült, H. Mónikát, a „pásztói horroranyát” ilyennek írja le a környezete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A vádirat szerint a háromgyerekes asszony eltitkolta negyedik terhességét, majd 2018. január 1-jén egy patak partján, a híd alatt megszülte gyermekét. A kicsi kicsúszott a kezei közül és a patak partjára esett.

Ezután az újszülöttet magával vitte, majd később négyszer megütötte a fejét és egy éles zsebkéssel feldarabolta, maradványait pedig a patakba szórta.

A gyermek fejét egy kutya találta meg és nem sokkal később ebbe a környékbeli házba vitte és letette a padlóra. Ennek a helyét mutatja a férfi.

 

Félelemben tartotta a párja

A Balassagyarmati Törvényszék tárgyalójában tegnap kirajzolódott az asszony viszontagságokkal teli élete, és az út, amely idáig vezetett.

Kiderült: élettársa, János rendszeresen bántalmazta, többször is elzavarta őt a házból.

Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy mi volt a rendszeres vita oka, mit mondott a terhességről, a szülésről és a gyerekeiről Mónika, akkor keresd a napilapot szerdán az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?