NÍNÓ

Megszólalt a mezőörsi buszbaleset túlélője: örök nyomot hagyott benne a tragédia

A pénteki, mezőörsi buszbaleset során egy ember meghalt, húszan pedig megsérültek, amikor egy kisteherautó és egy volánbusz összeütközött.
  • Szerző: ripost

Örök nyomot hagyott a mezőörsi buszbaleset egyik túlélőjében a pénteki tragédia. Egy menetrend szerint közlekedő volánbusz és egy kisteherautó ütközött össze Mezőörs belvárosában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A karambol során egy ember – a kisteherautó vezetője – meghalt, húszan pedig megsérültek.

A mezőörsi buszbaleset pénteken történt

A mezőörsi buszbaleset pénteken történt
Fotó: police.hu

„Győrből jöttem haza, mikor azt vettem észre, hogy egy furgon jön velünk szemben a mi sávunkban. Én körülbelül középen ültem. Sajnos egy olyan útszakaszon voltunk, aminek a közepén volt egy járdasziget, a szélén meg egy sövény és egy villanyoszlop. Csak a buszvezető lélekjelenlétének köszönhető, hogy az utóbbit választotta, így a sövény, majd végül az oszlop állított meg minket. Az ütközés után arra emlékszem, hogy sikítozó és pánikoló emberek vesznek körbe, de ez jó hír volt: mindenki túlélte” – mondta el a Borsnak Dróth Zoé, akinek még nem sikerült feldolgoznia a történteket.

Mint mondja valószínűleg egy ideig nem szál buszra, ha nem muszáj.

Egy közelben lakó férfi megerősítette a nő állításait, és hozzátette, az egyik szomszédja, aki a baleset előtt nem sokkal ért haza, elmondta neki, hogy egy hasonló kisteherautó többször áttért az ő sávjába is.

Az útszakasz, ahol a baleset történt, nagyon forgalmas, rendszeresen történnek arrafelé balesetek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?