NÍNÓ

Megszólalt a futónő támadója, így emlékszik a szörnyű estére

Makai Viktóriát tavaly októberben erőszakkal szexre kényszerítette H. István.
  • Szerző: RIPOST

Négy év és hat hónap letöltendő fogházra ítélték Makai Viktória támadóját. H. István tavaly októberben megtámadta a futónőt, és erőszakkal szexre kényszerítette. Bár az ítélet még nem jogerős, a tárgyalást végigzokogta a 38 éves férfi, aki a Borsnak elmesélte, hogyan emlékszik a szörnyű estére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A képen Makai Viktória, futónő látható
Fotó: Sulyok László / Ripost

„Egyszer elestem, aztán a zebrán haladva valakinek a közeledését hallottam… Mintha belém költözött volna valami és kényszerített, hogy tegyem meg a szörnyűséget. Utána már csak a menekülésre emlékszem” – fogalmazott H. István, aki a nadrágját és a hátizsákját is a helyszínen hagyta, miközben menekülni próbált.

„A biciklizés közben tudatosult bennem, hogy mit tettem. Félelem és idegeskedés lett úrrá rajtam. Hazaérve vérzett a lábam, a páromnak nem mertem beszélni, előle a kertben bújtam el, a rendőrök elől pedig a hűtő mögé rejtőztem, nem tudtam gondolkodni. A szomszéd kutya ugatásából és az elemlámpák fényének közeledéséből tudtam, hogy megjöttek értem a rendőrök. Mindeközben a lányom a szobában aludt” – mondta a férfi, majd hozzátette: sosem lesz képes arra, hogy megbocsásson magának a tette miatt.

És ezeket olvastad már?