NÍNÓ

Megrázó részletek a pécsi szerelmi gyilkosságról

Sokáig csak találgatták, mi okozhatta a férfi váratlan halálát. Senki nem gondolta volna, hogy párja képes lenne ilyesmire. Vajon mi vezérelte a végzetes éjszakán?
címkék:
  • Szerző: Doris

Nagy erőkkel keresi a rendőrség Tasi Józsefnét, aki a gyanú szerint álmában halálra verte saját párját pécsi otthonukban.

Bár Mihály szeptember végén hunyt el, csak a múlt héten helyezték örök nyugalomra. A temetésen még mindenki találgatott arról, mi okozhatta a remek egészségnek örvendő, több mint 100 kilós férfi halálát. Azt akkor még senki sem gondolta, hogy nádszálvékony kedvese képes lehet ilyesmire.

Szeptember 18-án azonban a férfi nyilvánvaló testi fölénye mit sem érhetett, mert az asszony úgy megverte őt, hogy egy hét múlva életét vesztette.

"Úgy tudni, azon a napon nyugdíjnap volt, és mind a ketten jó sokat ittak. Azt beszélik, Miskát az ágyban fekve találták meg – lehet, hogy már aludt, amikor az asszony agyonütötte, így talán megmagyarázható, miért nem tudott védekezni. Ez a verzió azt is megmagyarázná, hogy tudott egy erős férfi egy gyenge nő áldozatává válni"

- árulta el a Blikknek egy környékbeli, majd hozzátette: az asszony már korábban is összetűzésbe került a törvénnyel.

A rendőrség nem árulta el, mennyi igaz a szóbe­szédből.

"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 45 éves Tasi Józsefné olyan súlyosan bántalmazta az ott lakó férfit, hogy az sérülései miatt 2016. szeptember 24-én életét vesztette. A felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek, ellene országos elfogatóparancs került kibocsátásra. Ennél többet nem áll módunkban elárulni"

– közölte a lappal Takátsy Zoltán rendőrőrnagy, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?