NÍNÓ

Megerőszakolta a saját lányát a magyar férfi

Súlyosan veszélyeztette gyermekének testi, értelmi és erkölcsi fejlődését az az apa, aki szexuálisan zaklatta 11 éves kislányát.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A most 37 éves zalai férfi lánya 2004-ben született, és amikor élettársával szakítottak, akkor is gondoskodó és szerető apa maradt.

2015-től azonban a férfi A lányát néhányszor a nagymamához, majd pedig egyre gyakrabban inkább panziókba vitte.

Elkezdett szexuálisan is közeledni serdülőkorba érő lányához. A gyerek tiltakozása ellenére több alkalommal fogdosta, saját nemi szervét mutogatta neki. Olyan is volt, hogy önkielégítést végzett előtte, és megfenyegette, hogy megöli a lányt, ha nem hajlandó lefeküdni vele.

Egy alkalommal egy nagykanizsai panzióban akart a gyerekkel közösülni. A férfi teljesen meztelenre vetkőzött, a lányát is erre kényszerítette, majd miután a lány tiltakozott, sírt, és megpróbált menekülni, megütötte, és megszorította a nyakát is. A kislánynak mégis sikerült a folyosóra menekülnie, de a férfi ruha nélkül, a lány haját rángatva üldözte. A támadásnak a recepciós vetett véget.

2015 végétől a lány – érthető okokból – már nem akart találkozni édesapjával, aki egyre gyakrabban zaklatta telefonon, és az interneten éjjel és nappal is. Gyerekét azzal vádolta, hogy idegenekkel fekszik le. Hét és fél hónap alatt 5726-szor hívta fel a lányát, ebből 140-szer éjszaka. 

Egy idő után már nem tudta elérni a gyereket sem telefonon, sem az interneten. Ekkor kétségbeesésében a lánya nemi szervéről készült fényképet elküldte a lány unokatestvérének, aki megmutatta azt a lány édesanyjának. A lány ekkor mondta el a vele történteket.

Az előzetes letartóztatásban lévő férfi ellen szexuális erőszak, kiskorú veszélyeztetésének bűntette és zaklatás vétsége miatt vádat emeltek a Zalaegerszegi Törvényszék előtt – tájékoztatott Dr. Kondákor Ferenc főügyész.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?