NÍNÓ

Megdöbbentő fordulat a negyedikről kizuhant Pannika ügyében

Az anya zokogott a kihallgatáson, alig bírt beszélni a szörnyû történtekről.
  • Szerző: Ripost

"Védenceim szerdai kihallgatásán a nyomozó közölte velük, hogy tények bizonyítják, hogy minimum nyolc alkalommal a keresztanyára bízták a gyereket annak ellenére is, hogy tisztában voltak a nő időbeosztásával. Vagyis azt is pontosan tudták, hogy korábban eljön majd a lakásból, mint ahogy ők hazaérnek. Így a szülőket kiskorú nyolcrendbeli veszélyeztetésével gyanúsítják" – közölte dr. Lichy József ügyvéd.

A Blikk információi szerint a hatóság birtokában van több mobiltelefonos üzenetváltás is, amely alátámasztja a gyanúsítást. Emellett kikérték mindhárom érintett munkahelyi beosztását, amely szintén azt igazolja: nem csak a szörnyű baleset napján kérték meg a keresztanyát, hogy vigyázzon a kislányra, azaz maradt felügyelet nélkül a kis Panni.

A portál úgy tudja, a negyedik emeletről kizuhant kislány anyja miatt többször is meg kellett szakítani a legutóbbi kihallgatást: Anasztázia annyira sírt, hogy képtelen volt beszélni.

A rendőrség több szakértőt is kirendelt annak kiderítésére, hogy Pannika milyen körülmények között esett ki az ablakon. A szakértő nem zárta ki, hogy a gyerek egyedül mászott fel, de azt sem, hogy valaki kiejtette az ablakon.

"Két indítványt nyújtottam be a rendőrségnek. Nagyon szeretném, ha kiredelnének egy úgynevezett szomatopedagógust, aki a kisgyermek fizikai erejét és készségeit tisztázza, illetve tartanánk egy helyszíni bizonyítást is" – mondta dr. Varga Zoltán, az elhunyt kislány keresztanyjának ügyvédje.

Pannikára a keresztanyja vigyázott, mert a szülei éjszakai műszakban dolgoztak. Az alkalmi bébiszitternek azonban hamarabb el kellett jönnie, mint ahogy P. Anasztázia és A. Tamás hazatért, mert munkába kellett sietnie. A fiatal nő a gyereket magára hagyta a negyedik emeleti lakásban, aki a mai napig rejtélyes körülmények között kiesett az ablakon. Pannit kórházba vitték, ott azonban nem sokkal később meghalt.

És ezeket olvastad már?