NÍNÓ

Megdöbbentő bejelentés: kocsiból lőttek a gyalogosokra Tápióbicskén

Két emberre is rálőttek a huszonéves férfiak.
  • Szerző: Ripost

A nyomozás adatai szerint K. András és K. Gyula húsvétvasárnap egy VW Passattal autózott Tápióbicske belterületén, K. Gyula vezetett.

Amikor a Rákóczi útra értek, az utasoldalról K. András egy feltehetően Airsoft fegyverből több célzott lövést adott le egy, az utcán tartózkodó férfira, amelyek közül egy lövés a sértett lábát eltalálta.

Ezt követően a két férfi a gépkocsival továbbment az utcán, majd K. András egy járdán sétáló 17 éves fiúra is többször rálőtt, amelyekből egy lövés a sértett lábát eltalálta. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a lövések következtében mindkét sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.   

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A rendőrök a két, 21 és 22 éves budapesti férfit Tápióbicskén, a Kispánd utcában elfogták és a Nagykátai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket - írta a police.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ropogtatnivalók, melyeket szétkapkod a család
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?