NÍNÓ

A 19 éves lány döbbenetes állítása: Hamis vallomással juttatta börtönbe az apját?

Angelika nemi erőszakkal vádolta meg az apját, aki tizenöt évre börtönbe került. Most mégis azt állítja, hogy csak mérgében találta ki a történetet.
címkék:
  • Szerző: ripost

A tizenkilenc éves tiszabői Mányi Angelika állítja, hamis vallomás következtében csukatta le évekre a nevelőapját. A fiatal lány azt állította a rendőröknek, hogy a férfi éveken keresztül nemi erőszakot követett el rajta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most viszont visszakozik, és azt mondja, csak dühében vádolta meg a férfit, mert az nem engedte, hogy találkozzon a szerelmével.

Hamis vallomás: a fiatal lány azt állítja, hazudott az apjáról

Hamis vallomás: a fiatal lány azt állítja, hazudott az apjáról
Fotó: Pixabay

„Szerelmes lettem Gergőbe, de apu eltiltott tőle, mert nem ilyen partit szánt nekem. Gergő családja még szegényebb volt, mint a mienk. Amikor apu megtudta, hogy mégis találkoztam a szerelmemmel, dühében kést vágott a combomba, majd megvert, és levágta tövig a hosszú hajamat. Még anyut is megverte, amikor védeni próbált. Elszöktem a törökszentmiklósi nagymamámhoz, azt mondtam neki, hogy apu kicsi korom óta molesztált, fogdosott és megerőszakolt. Erre a mama kézen fogott, bevitt a rendőrségre és feljelentést tett” – mondta el a Blikknek a lány.

„Sajnos, túl későn jöttem rá, mit tettem, hogy a bosszúból tett hamis vallomásommal hosszú évekre börtönbe juttattam aput. Már késő volt, amikor levélben megírtam a bírónak az igazságot, nem is válaszoltak rá. Amikor apu telefonon felhívott a börtönből, bocsánatot kértem tőle. Azt felelte: „dehogy haragszom, nincs semmi gond.”

A rendőröknek ehhez képest nagyon részletesen számolt be az erőszakos cselekményekről, így sokan nem hiszik, hogy most igazat mond. Az egyik barátnőjének, Szandinak az édesanyja sem, aki biztos benne, hogy az ő lányát is megerőszakolta a férfi.

Soha nem bocsátok meg Dezsőnek. Színjáték az egész hamis tanúzás, az a lány nem akkora zseni, hogy palira vegye a hatóságot. Szerintem így próbálja megmenteni a börtöntől az apját, de bízom benne, hogy élete végéig rács mögött tartják azt az embert” – fogalmazott a Szandi nevű lány édesanyja, Mónika.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?