NÍNÓ

Most érkezett: elfogták az egyik legkeresettebb magyar pedofilt

A 33 éves pedofil férfi a rendőrség honlapján is közzétett legkeresettebb bűnözők TOP 50-es listájára is felkerült, most végre elkapták.
címkék:
  • Szerző: ripost

Nemzetközi együttműködésnek köszönhetően fogták el az egyik legkeresettebb magyar szexuális ragadozót, M. Gyula Dávidot. A miskolci pedofil Németországban bujkált, április 22-én viszont végre kattant a bilincs a csuklóján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kegyetlen pedofil számos bűnt követett el

A kegyetlen pedofil számos bűnt követett el
Fotó: police.hu

„A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kiskorú sérelmére elkövetett szexuális erőszak, szexuális kényszerítés és kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetése miatt körözését rendelte el a miskolci M. Gyula Dávidnak. Az általa 2018 és 2020 között elkövetett bűncselekmények súlya miatt a 33 éves férfi a rendőrség honlapján is közzétett legkeresettebb bűnözők TOP 50-es listájába is bekerült” – írta a police.hu az esetről.

Miután felmerült a gyanú, hogy a férfi külföldön tartózkodik, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya felkérte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztályát M. Gyula Dávid felkutatására és elfogására.

A nyomozók rövid idő alatt megállapították, hogy a férfi Németországban tartózkodik.

Ezután egy összehangolt, közös nemzetközi akcióban 2021. április 22-én, csütörtökön, a reggeli órákban az alsó-szászországi Dinklage városában a német rendőrök elfogták a pedofil férfit.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?