NÍNÓ

Magyar iskolákban művelt aljas dolgot ez a magyar férfi, most elkapták

A férfit a nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.
  • Szerző: RIPOST

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 29 éves tárnoki férfi ellen lopás megalapozott gyanúja miatt. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. december 10. és 2019. január 26. között Biatorbágy, Telki, Zsámbék, Páty, Gárdony településeken, valamint Budapest XI. kerületében művelt aljas dolgot: iskolákba tört be.

A betörések alkalmával jellemzően pénzt és laptopokat lopott.

A budaörsi rendőrök adatgyűjtést követően azonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét, akit január 26-án hajnalban, egy Budapest, XI. kerületben lévő iskolába történő betörés során tetten értek és elfogtak. A férfit a nyomozók őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A további eljárást az ügyben a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja, amelynek során vizsgálják, hogy a férfi összefüggésbe hozható-e más bűncselekmények elkövetésével is.

És ezeket olvastad már?