NÍNÓ

Fordulat Madeleine McCann ügyében: kitálalt a gyanúsított volt barátnője

Madeleine McCann 2007 májusában tűnt el Portugáliában. Most a kislány feltételezett elrablójának volt szeretője döbbenetes dolgot állít.
  • Szerző: ripost

Újabb részletre derült fény a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügyében. A kislány néhány nappal a negyedik születésnapja előtt tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából, miközben a szülei alig pár méterre tőle egy étteremben vacsoráztak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyerekről azóta sincs semmi hír, bár többen látni vélték őt az elmúlt években, ám semmilyen információ nem vezetett nyomra. Egészen 2019-ig, amikor a német rendőrök elfogtak egy Christian B. nevű férfit, akinél pornográf tartalmú felvételeket találtak gyerekekről.

A férfi az eltűnés idejében Praia da Luzban tartózkodott, őt gyanúsítják jelenleg Madeleine elrablásával.

Madeleine 2007 májusában tűnt el

Madeleine 2007 májusában tűnt el
Fotó: Facebook

A perverz pedofil exbarátnője, Nuray Oezgen most döbbenetes információkat osztott meg a férfiről: állítja, ő maga is többször aludt abban a lakókocsiban, amivel a férfi feltételezhetően elrabolta a kislányt.

A Volkswagen T3 Westfalia típusú kocsiban Christian állítólag azzal viccelődött a nőnek, hogy a járműben kislányokat szokott „szállítani”.

„Amikor együtt jártunk, mindig ebben a kocsiban aludt. Akkoriban azt hittem, hogy nagyon szegény, nem gondoltam rosszra, sőt. Néha éjszakára a kempingben maradtam vele” – mondta el a Mail on Sunday nevű lapnak Nuray.

Nyilvánosan elárulta a gyanúsított gyilkossal való kapcsolatának részleteit, és elmagyarázta, hogyan ismerkedett meg vele, miközben egy német bárban dolgozott, mielőtt összeköltözötek.

A nő végül azért szakított a férfivel, mert észrevette, hogy az meglehetősen gyanús módon érdeklődik a fiatal lányok iránt: többször rajtakapta, hogy iskolás lányokat kukkol.

Könnyen lehet tehát, hogy az exbarátnő abban a kocsiban aludt egykor, amellyel a férfi elrabolta a kis Maddie-t, akiről azóta sem lehet biztosan tudni, hogy életben van-e még.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?