NÍNÓ

Ma is közöttünk járkál a ragasztószalagos gyilkos - videó

Hat évig köröztek gyilkosság miatt négy embert, de közülük eddig csak három került rács mögé - a negyedik szökésben van. Egy nyolcvanéves bácsit öltek meg kegyetlen módon: először ragasztószalaggal kötözték ki.
  • Szerző: Ripost

A rendőrök már mind a négy gyanúsítottat azonosították, de még csak három embert hallgattak ki közülük, mert negyedik társuk, Dávid Róbert eltűnt. Ellene elfogatóparancsot adtak ki.

A három férfi és egy nő még 2010 nyarán ment be a XI. kerületi Gombócz Zoltán utcai lakásba, ahol ragasztószalaggal megkötöztek egy 80 éves férfit. Brutálisan meg is verték, mielőtt megfojtották volna.

A múlt héten kettőt is elfogtak közülük

A rendőrök az elmúlt években azonosítottak egy 42 éves katymári lakost az elkövetők közül. A férfit a múlt héten egy Szatymaz mellett található tanyán fogták el. Ezután előállították és kihallgatták. A rendőrök őrizetbe vették, majd két nap múlva előzetesbe került.

Társát, a 40 éves budapesti H. Mónikát a rendőrök szintén a múlt héten pesterzsébeti lakásban fogták el. Szombat óta ő is előzetesben van.

Az ügy harmadik gyanúsítottja, a 31 éves R. János jelenleg jogerős börtönbüntetését tölti gyilkossági kísérlet miatt.

Negyedik társukat, Dávid Róbertet a rendőrök továbbra is keresik, ellene elfogatóparancsot adtak ki. A rendőrök azt kérik, hogy aki a férfit felismeri, tegyen bejelentést a police.hu-n található elérhetőségek valamelyikén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?