NÍNÓ

Ma 19 éve történt a borzalom: Brutálisan kivégezték a magyar színésznőt

A színésznő fia jelenleg is életfogytiglani börtönbüntetését tölti a szegedi Csillag Börtönben, ahonnan legkorábban 2043-ban szabadulhat.
  • Szerző: Buster

Soproni Ági  színésznő 19 éve ezen a napon esett áldozatul annak a brutális és kegyetlen gyilkosságnak, melyet saját fia és annak egy barátja terveltek ki és hajtottak végre.

Petróczi Andrást és Lázár Zsoltot a színésznő vagyonának megszerzése motiválta a tett elkövetésére. Miután az asszonyt megölték, feldarabolták, és a maradványoktól különféle módon szabadultak meg. András hamarosan bejelentette anyja eltűnését a rendőrségen, s a nyomozás kezdeti stádiumában megpróbálta anyja több milliós ingatlanát értékesíteni. Néhány héten belül azonban a rendőrség már őt gyanúsította a gyilkossággal. Az eset annyira felkavaró volt, hogy még az ügyvédeket is elborzasztotta, maguk az elkövetők sem tudtak érdemi magyarázattal szolgálni.

2003-ban mindkettőjüket elítélték előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölésért. Petróczi legkorábban negyven, míg társa harmincöt év után szabadulhat feltételesen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?