NÍNÓ

Lövöldözés a nápolyi nagybani piacon, egy ember meghalt

Egyelőre ismeretlen tettes nyitott tüzet két férfira a belvárosi piacon, egyikük meghalt, társát súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az elkövető elmenekült a helyszínről.

Fegyveres leszámolásról számolt be kedden az olasz Il Mattino portál, a Nápoly melletti Volla zöldség- és gyümölcspiacán történt a tragédia.

A szemtanúk elmondása szerint a piacon minden előzmény nélkül támadt két emberre a fegyveres. A lövedékek eltaláltak egy 23 éves férfit, aki a kórházba szállítás közben halt meg, barátját a mellkasán találták el a golyók, állapota súlyos. A lap információi szerint

az elkövető a lövöldözés előtti nap vitába keveredett a két férfival.

A kiérkező rendőrök találtak a földön egy fegyvert, ami vélhetően a gyanúsítotté. A nyomozók több szemtanút is kihallgattak, akik a támadáskor a standjuknál álltak, az általuk elmondottak segíthetnek majd előkeríteni a lövöldözőt - írj az olasz lap.

Egyre több a fegyveres támadás Nápolyban, legutóbb májusban volt lövöldözés, akkor a 48 éves támadó 3 embert, köztük egy rendőrt lőtt le és öt embert sebesített meg, amikor az erkélyről tüzet nyitott a járókelőkre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?