NÍNÓ

Lopás előtt igazoltatták a rendőrök, másnap karambolozott

A Veszprémi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele miatt indított büntetőeljárást egy 56 éves szekszárdi férfi ellen.
  • Szerző: Ripost

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy Veszprémben, az egyik üzem parkolójában ismeretlen személy a lezárt autók ajtajait próbálja nyitogatni. A kiérkező járőrök a helyszínen igazoltatták az elkövetőt, egy 56 éves szekszárdi lakost, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, és az elszámoltatását követően szabadon bocsátották.

Fotó: police.hu

Másnap este közlekedési baleset történt Veszprém egyik lakótelepénél. Kiderült, hogy az előző nap intézkedés alá vont 56 éves szekszárdi férfi kistehergépkocsival közlekedett, amikor egy kereszteződéshez érve nekihajtott a járda szegélyének, és egy fának ütközött. A sofőr a baleset következtében megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A rendőrök a járműről megállapították, hogy lezáratlan volt, ezt használta ki a tettes, s egy közeli telephelyről elvitte a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül.

A férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene jármű önkényes elvétele elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, valamint a közúti közlekedés rendjének megzavarása miatt vele szemben szabálysértési eljárás is folyik – írja a rendőrség.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?