NÍNÓ

Le akarta fejezni a trafikost egy pécsi rabló!

Édesanyja és a barátja tartotta vissza azt a férfit, aki egy trafikot akart kirabolni Pécsen. Egy 24 centis kést vett magához és azt mondta, ha nem ad pénzt neki a pultos, levágja a fejét.
címkék:

Most emelt vádat az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki még tavaly szeptemberen akart kirabolni egy trafikot Pécsen. A vádirat szerint a férfi egy pécsi sörözőben italozott, majd amikor hazaért édesanyjához, tovább folytatta az ivást. Kiderült, hogy bánatában nyúlt a pohárhoz, azt sérelmezte, hogy nem kapott fizetést. Megfogadta, hogy elmegy a közeli dohányboltba és majd onnét szerez pénzt.

Elővett egy 24 centis kést, símaszkot, sapkát húzott, és a kabátján leragasztotta a márkajelzést. Készülődés közben többször kijelentette, hogy mindenáron pénzt szerez.

Ha meglát így a pultos, biztosan pénzt ad, vagy levágom a fejét

- mondta anyjának, aki a párjával próbálta visszafognia a fiát, de ő hajthatatlannak tűnt.

A férfi elindult a közeli trafikhoz, anyja és annak élettársa pedig követte őt, és folyamatosan próbálták lebeszélni a rablásról. Mivel ez nem járt sikerrel, az édesanyja a rendőrséget hívta.

A bolthoz érve a férfi továbbra sem hagyott fel rablási szándékával, és mivel a rendőrök még nem érkeztek meg, az édesanya inkább bement a boltba, és szólt az eladónak, hogy fia mire készül.

Időközben megjelentek a zsaruk, akiknek végül mindenfajta ellenszegülés nélkül megadta magát a férfi. A rablási kísérletért akár 2 év börtönt is kaphat.

címkék:
És ezeket olvastad már?