NÍNÓ

Igazi hősök: egyenruhások mentették ki az égő házból a 14 éves fiút

Kigyulladt egy családi ház garázsa Hajmáskéren, a körzeti megbízott és katona járőrtársa mentette ki a lakásban lévő 14 éves fiút.
címkék:
  • Szerző: ripost

Egy családi ház garázsa gyulladt ki Hajmáskéren, a körzeti megbízott és katona járőrtársa mentette ki a lakásban lévő tizennégy éves fiút.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lakástűz: egyenruhások mentették ki a fiút

Lakástűz: egyenruhások mentették ki a fiút
Fotó: Pixabay

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre március 19-én, 12 óra 28 perckor arról, hogy tűz ütött ki egy hajmáskéri családi háznál.

A helyszínre érkező körzeti megbízottnak és katona járőrtársának a bejelentő elmondta, hogy tudomása szerint az ingatlanban egy 14 év körüli gyermek tartózkodik.

A rendőr látta, hogy a ház kert felőli ablaka kitört, és onnan sűrű füst szivárgott ki.

Mivel a bejárati ajtónál kopogtatásra és felszólításra nem válaszolt senki, ezért a körzeti megbízott berúgta az ajtót, míg katona járőrtársa a gázcsapot zárta el. A füsttel teli lakás folyosóján a rendőr megtalálta a fiút, majd kivezette a házból.

A gyermek elmondta, hogy az emeleti szobájában volt, mikor erős füstre lett figyelmes. Az alsó szinten a garázsba nyitva látta, hogy ott csaptak fel a lángok, amit aztán próbált eloltani.

Az időközben kiérkezett tűzoltók a tüzet eloltották, a 14 éves fiút pedig a mentőszolgálat munkatársai további ellátás céljából kórházba szállították.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?