NÍNÓ

Kuncsaftokat fosztottak ki a prostik, a TEK fogta el futtatókat

A jászsági banda a vád szerint fenyegette és meg is verte azokat, akik megrendelték a lányok szolgáltatásait, sőt elvette a pénzüket is.
címkék:

A vádirat szerint tavaly tavasztól kínálta bájait több internetes oldalon az akkor még csak 17 éves Nikola, aki a hirdetésekben Roxi néven szerepelt. Õ és társai álltak minap a Gyulai Törvényszék elé.

A lány az őt futtató Máriónak a teljes keresetét odaadta, ez több mint 800 ezer forint volt alig pár hónap alatt. Később még egy nő, Ildikó szolgáltatásait is árulni kezdték az interneten, ő ugyanabban a lakásban fogadta a kuncsaftokat, mint 17 éves társnője.

Eldöntötték, hogy rabolni fognak

Tavaly májusban egy bulizni vágyó társaság rendelt egy lányt: Nikolával meg is egyeztek a tarifáról és a 6 ezer forintos útiköltségről. A prostituált viszont nem egyedül, hanem három férfival érkezett meg:

egy revolver is volt a lányt futtató egyik férfinál.

A társasággal direkt olyan helyen találkoztak, ahol nem működik térfigyelő kamera. Itt nemcsak megverték, hanem meg is fenyegették a kuncsaftokat, és mivel nem volt náluk pénz, ezért

követelték, hogy hozassanak oda 60 ezer forintot.

A durva verés után ennek kénytelen volt eleget tenni a társaság.

Egy másik alkalommal kamionosokat fosztottak ki és vertek meg hasonló módszerrel: bicskával és revolverrel fenyegették meg a szexre vágyó sofőröket,

egyikük még 150.000 forintot is kivett az automatából,

hogy megússza a további verést.

A rendőrség a TEK közreműködésével Szolnokon, egy üzletközpontban fogta el Máriót és a két prostituáltat, a két másik futtató kezén később csattant a bilincs.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?