NÍNÓ

Kitört a botrány a hajdúságban: kegyetlen, amit a nyílt utcán műveltek

Egy négyfős csoport tartotta rettegésben a járókelőket késő este, de a rendőrök gyorsan cselekedtek.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal nő tett bejelentést a rendőrségre csütörtök este 10 körül arról, hogy Hajdúnánáson, a Bocskai utcában négy férfi ok nélkül megütötte a barátját, majd amikor a férfi védelmére kelt, őt is megrángatták.

A rendőrök a helyszínre mentek és perceken belül elfogták a négy helyi férfit, akiket előállítottak a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra. A nyomozás adatai szerint a férfiak két órán belül három különböző társaságba kötöttek bele és bántalmazták azok tagjait Hajdúnánás sétálóutcájában.

K. Antal, K. Zsolt, K. Richard és K. Tamás volt, hogy ököllel bántalmazták az éppen arra járókat, de volt, akinek "csak" egy pofont adtak. A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a négy férfit, majd őrizetbe vették őket és előzetes letartóztatásukat kérték, amelyet a 38 éves K. Tamás és a 21 éves K. Richard esetében a Debreceni Járásbíróság vasárnap elrendelt. A 25 éves K. Antal, valamint az ugyancsak 25 éves K. Tamás az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

A sértettek a bántalmazások következtében könnyű sérüléseket szenvedtek. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a négy gyanúsítottal szemben garázdaság miatt indított büntetőeljárást - írja a police.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?