NÍNÓ

Kitálal a mosonmagyaróvári emberrablással gyanúsított férfi

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki az eltûnt mosonmagyaróvári villanyszerelő, Mácsik Zoltán ügyéről. A gyilkossággal gyanúsított É. Imre ügyvédje a Ripostnak elmondta, hogy szerintük mi történt az abdai benzinkúton.
  • Szerző: Ripost

Ahogy azt a %% megírta, március 31-én Mácsik Zoltánt találkozóra hívta munkaközvetítője, É. Imre. Ekkor látták őt utoljára. Zoltán családja szerint a gyanúsított több millió forinttal tartozott a férfinak, emiatt és egy új munka miatt találkozott a gyanúsítottal az abdai benzinkútnál.

- A védencem tagadja, hogy ő ölte volna meg Mácsik Zoltánt,

sőt új vallomást tesz majd, elmondja, miért tűnhetett el a villanyszerelő

– mondta a %%-nak dr. Bagó Ottó ügyvéd.

– Védencemnek üzleti vitája volt Mácsik Zoltánnal, amit el is ismert, hiszen éppen emiatt akart találkozni vele a benzinkúton. Erről a vitáról mindenki tudott, több tanú be is számolt róla. Éppen ezért tartom furcsának azt, hogy É. Imrét előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Vitájuk rendezése érdekében hívta meg egy kávéra Mácsik Zoltánt, de a benzinkútról külön-külön távoztak.

Kérdésünkre, hogy a benzinkúton kifizette-e a közvetítő Mácsikot, az ügyvéd azt válaszolta: másként és más módon, előbb történt meg a kifizetés.
A rendőrség megtalálta Győr-Sas-hegyen az eltűnt férfi fehér Volkswagen transzporterét eldugva egy autószerelőnél, értéktárgyai pedig a %Ripost% információi szerint a gyanúsítottnál voltak.
-    Ezek az információk nem fedik a valóságot – közölte lapunkkal az ügyvéd.

- A védencem erről is fog beszélni a következő kihallgatáson. Alapos oka volt arra, hogy korábban erről nem beszélt.

Az ügyvéd kitért a poligráfos vizsgálatra is.

- A rendőrség álláspontom szerint helytelen következtetéseket vont le a hazugságvizsgálat során abból, ahogyan védencem reagált, amikor az égetés és a vízben elrejtés került szóba. Az igazságügyi fizikus azt állapította meg, hogy a gyanúsított kézfején elemszerű részecskék vannak, amik tűzfegyverből leadott lövések során is keletkezhettek. Mi úgy gondoljuk, ha valaki flexel, akkor ugyan ilyen elemszerű részecskék kerülnek a kézfejére. Álláspontom szerint egyetlen alapos bizonyíték sem támasztja alá ezt a súlyos gyanúsítást.

És ezeket olvastad már?