NÍNÓ

Kirabolt egy fiatalt, keresik a rendőrök

Fotó is készült a férfiról, aki társával kirabolt egy fiatalt a Flórián téri aluljáróban.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal férfi kért segítséget a rendőröktől 2020. július 18-án hajnali 3 óra 50 perckor Budapesten, a III. kerületben. A férfi elmondta a járőröknek, hogy a Flórián téri aluljáróban sétált, amikor két férfi követte, majd amikor utolérték, többször megrúgták, és elvették a mobiltelefonját és a pénztárcáját.

Fotó: police.hu

A rendőröknek a térfigyelő kamera felvételei alapján sikerült azonosítaniuk az egyik támadót, a 26 éves U. Lászlót, akit 2020. július 21-én a XIII. kerületben, a Lehel téren elfogtak.

A 26 éves férfit előállították, rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság július 24-én el is rendelt.

Ismeretlen társát keresik a III. kerületi rendőrök, ezért kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?