NÍNÓ

Kipakolt az ügyvéd, újabb gyanúsított VV Fanni halálának ügyében

Egyre zavarosabbnak tûnik a tavaly novemberben eltûnt lány feltételezett gyilkosának tanúvallomása!
  • Szerző: Doris

Dr. Brodmann Péter, az egyre rejtélyesebb VV Fanni-gyilkossággal gyanúsított B. László korábbi ügyvédje és egyben nagybátyja nem titkolózik tovább, amióta kivették a gyilkossági ügyből. Egyre több információt oszt meg előzetesben ülő unokaöccse vallomásából.

Az már tudott, hogy B. László a nyomozóknak azt állítja: Fanni maga hívta oda őt a lakásába, ahol a lány már sokat emlegetett, titokzatos barátnője, B. Erika nyitott ajtót, és kérte meg a dunaújvárosi férfit, hogy az akkorra már eszméletlen Fannihoz ne hívjon mentőt, inkább vigye el egy kilométerrel odébb, ahol már várják a lányt.

Az ügyvéd szerint a férfinek, aki egyébként egy végtelenül jólelkű teremtés, nem is volt több szerepe az ügyben. Ennek tudatában persze különösen meglepő, hogy az ő DNS-e is rajta volt azon a véres kötélen, amit később az autójában találtak.

Itt kerül újra a képbe a titokzatos barátnő, B. Erika, akinek az ügyvéd szerint szintén szerepe volt a gyilkosságban!

Fanni barátnője, aki ajtót nyitott, adta Lászlónak a kötelet. László pedig még aznap, a bérelt kocsiból átrakta azt a saját autójába

- kezdte az ügyvéd a Borsnak, majd még meglepőbb kijelentéssel rukkolt elő.

"Szerintem legalább négyen, három férfi és egy nő is szereplő ebben az ügyben. És az is sokatmondó, hogy a mai napig nem találták meg a holttestet, pedig percről percre, minden állomását le tudták követni az eseményeknek. Ez nem véletlen. Egész egyszerűen szerintem nincs holttest, mert a lányt külföldre vitték."

A korábbi védőrokon ezt követően azt is elmagyarázta, honnan ismerte egymást Fanni és B.László.

"Lászlónak van egy cége, ahol minőségbiztosítással, munkaerő-közvetítéssel foglalkoznak. A cég hirdetést adott fel, amire B. Erika jelentkezett, de nem felelt meg a feltételeknek, ezért egy barátnőjét, Fannit ajánlotta László­nak. Innen az ismeretségük"

- ecsetelte dr. Brodmann, aki szerint László és Fanni között semmilyen romantikus viszony nem volt.

De vajon a rejtélyes barátnő mennyire érintett az ügyben?

És ezeket olvastad már?