NÍNÓ

Kiderült, mi lesz a sorozatgyilkos rákóczifalvi férfival

Mivel három embert is megölt, már sorozatgyilkosnak számít. Áldozatai mind 60 év felettiek voltak.
  • Szerző: Ripost

A 24.hu úgy tudja, továbbra is börtönben marad a rákóczi­falvai rémként hírhedté vált fér­fi, aki 2017-ben és 2018-ben három áldozatával is brutális módon végzett.

A 27 éves T. Tamás első áldozatával, egy nyugdíjas rendőrrel még 2017. december 21-én végzett. A férfi halálát sokáig balesetnek hitték, elkönyvelték, hogy leesett a padlásról és nyakát törte.

Fotó: police.hu

Később azonban T. Tamás még két férfit ölt meg, az egymás szomszédságában lakó 64 éves R. Ferencet és a 66 éves P. Bélát. A gyilkos mindhárom áldozatával alkalmi munkák révén ismerkedett meg, és mint később kiderült, mind a hárman szidták T. Tamás anyját, aki ezért ölt. A második két holttestre a gázóra-leolvasó talált rá napokkal a gyilkosságok után.

Bár a férfi a rendőrségen beismerte mind a három gyilkosságot, tavaly novemberben a tárgyalásán már azt állította, nem bűnös, korábban csak kényszer hatására ismerte be a hármas gyilkosságot.

A férfi elleni vád aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés és kifosztás. A 24.hu azt írja, a Szolnoki Törvényszék az elkövető letartóztatásának az indokoltságát felülvizsgálta és a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel a férfi letartóztatását továbbra is fenntartotta. A végzés ellen az elkövető védője jelentett be fellebbezést a letartóztatás megszüntetése és a férfi szabadlábra helyezése érdekében. A másodfokon eljárt Szegedi Ítélőtábla egyetértett a főügyészség indítványával és a törvényszék végzésével, ezért helybenhagyta az elsőfokú végzést.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?