NÍNÓ

Két öreg hölgyet vert össze egy 20 éves férfi Pécsett

Reggel 8 órakor, saját házában támadott meg egy 77 éves asszonyt egy fiatal férfi. Mindössze a szomszédasszony lélekjelenléte mentette meg a helyzetet, de ő sem járt sokkal jobban.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Pécsett, a Meszes elnevezésű külvárosban arra lettek figyelmesek a lakók reggel nyolckor, hogy valaki kiáltozik, majd egy hangos huppanást lehetett csak hallani. Az egyik hölgy szinte gondolkodás nélkül rohant át idős szomszédasszonyához, de arra maga sem számított, amit ott talált. "Azt hittem, csak elesett.

De amikor beértem a konyhába, láttam, hogy agyba-főbe verték.

Ott állt egy fiatal férfi, tőle kérdeztem: mi lett Mártival? Akkor azt mondta válaszképp: a Márti néni nincs jól" - idézi fel a talpraesett szomszédasszony a történteket a %%-nak.

Utcára szaladt segítségért

A bátor asszony azonnal mentőért és rendőrökért kezdett el kiabálni, ő maga pedig kiszaladt a házból. "Utánam szaladt az utcára, gondolom akkor fogta fel a történteket.

Ott belém rúgott, el is estem

- mondja a segítő hölgy, aki azóta látleletet is vetetett. "Én jobban jártam, mint Márta. Õ jelenleg a Honvéd Kórházban van,

mindkét karja és a szegycsontja is eltört.

Egyelőre műteni sem tudják, annyira tele van horzsolásokkal szegény" - mondja a szomszédasszony, aki reméli: hamarosan kiheveri a sokkot.

Átkokról hadovált

A fiatal férfi a verekedés helyszínéről aztán elrohant, egy idegen autóba pattant, elhajtott vele, majd szinte azonnal fának ütközött. A rendőröknek azzal magyarázta tettét, hogy az asszonyok megátkozták őt. Nem ez az első hasonló bűnügy a Meszes városrészben: 2009 januárjában ugyancsak egy idős asszonyt öltek meg itt.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?