NÍNÓ

Két évig kereste idős édesapját - Csatornában találták meg a bácsi holttestét

Hiába várta haza idős édesapját, a békéscsabai rendőrség már csak holttestének megtalálásáról értesítette Erzsébetet. A bácsi még 2013-ban sétált el a békéscsabai kórházból, azóta keresték.
  • Szerző: Ripost

Még 2013 októberében jelentették be annak a 78 éves bácsinak az eltűnését, aki akkor a békéscsabai kórházból távozott engedély nélkül. "A Békéscsabai Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi  Ofella János 78 éves békéscsabai lakost, aki vasárnap este a békéscsabai Réthy Pál Kórházból engedély nélkül eltávozott és azóta ismeretlen helyen tartózkodik" - szólt akkor a közlemény, amely arról is beszámolt, hogy a bácsinak emlékezetkiesése lehet.

Hiába keresték

Lánya, Erzsébet hétfőn adta közre az Eltűnt emberekért csoportban, hogy édesapját megtalálták, sajnos holtan:

 

Ofella Erzsébet:Megtalálták édesapámat, Ofella Jánost, sajnos már nem élve. Köszönöm, hogy segítséget nyújtottatok a...

Posted by Eltűnt emberekért-megoszthatod on 2015. június 22.

Mint az a rendőrség tájékoztatásából is kiderül, a bácsi holttestét június 17-én délelőtt Békéscsabán, egy vízelvezető csatornában találták meg.

A férfi halálával kapcsolatosan idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a körülményeket" - tájékoztatta a -ot a rendőrség. Ezek alapján valószínű, hogy a bácsi véletlenül esett bele a csatornába - talán még eltűnésének éjszakáján.
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?