NÍNÓ

Két bűnöző pisztollyal vette el egy gyerek kabátját - keresik őket!

A két rabló este kilenc körül, már a vonaton kiszemelte magának az egyedül utazó kiskorú fiút. Közölték vele, hogy szeretnék felpróbálni a kabátját. Miután leszállt a ceglédi állomásnál, követték.
címkék:
  • Szerző: M. Elek

A vasútállomás épületében utol is érték, ahol veréssel fenyegették. Azt mondták neki, hogy kés és pisztoly is van náluk, és használják, ha kell. A fiú nem ellenkezett, nem is tehette, kénytelen volt megválni a kabátjától.

A két kemény legény, miután kirabolta a gyereket, elégedetten távozott a helyszínről. Egyikük a kabátot fel is vette, hiszen rajta nem volt, és alighanem fázhatott is.

A ceglédi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a tettesek azonosításához.

A sértettet megfenyegető személy körülbelül 18 éves, 176 centiméter magas, vékony testalkatú, oldalt rövidre nyírt, fekete hajú, barna szemű férfi.

A bűncselekmény elkövetésekor világoskék, koptatott farmernadrágot, fekete-fehér színű magas szárú cipőt és sötétkék steppelt kabátot viselt, mely alatt világoskék, gombos farmerkabát és szürke, magas nyakú pulóver volt. Nyakában egy fekete és egy szürke sálat hordott.

Társa szintén 18 év körüli, körülbelül 170-175 centiméter magas, feltűnően sápadt, szögletes arcú, vékony testalkatú, világosbarna hajú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor világosbarna pulóvert, fekete sálat, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt. Kabát nem volt rajta.

A Ceglédi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható ismeretlen személyek kilétéről vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Ceglédi Rendőrkapitányságon vagy tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

Forrás: police.hu

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?