NÍNÓ

Kegyetlenül megerőszakolta barátnőjét a győri sportoló, undorító dolgokat művelt

Mint kiderült, a férfi nem engedte a védtelen lánynak, hogy bárki mással tartsa a kapcsolatot.
  • Szerző: Ripost

Vádat emeltek egy 26 éves győri küzdősportoló ellen, aki tavaly szeptemberben többször megerőszakolta és verte barátnőjét. A tettes 2016 januárjában ismerkedett meg párjával, együtt dolgoztak. Kapcsolatuk egyre szorosabbá vált, a férfi pedig egyre kevésbé engedte, hogy a lány rajta kívül mással kapcsolatot tartson. Ha neki dolga volt, édesanyjához vitte el barátnőjét, addig sem engedte őt egyedül lenni.

Ebben az időszakban előfordult, hogy az erőszakos sportoló mások társaságában megrángatta és megütötte a barátnőjét, de arra is volt példa, hogy hozzávágta a telefonját vagy megfenyegette, hogy megöleti algériai rokonaival, ha még egyszer egy másik férfi megérinti.

2016 szeptemberének elején a férfi saját – egyébként nem vele élő – 4 és 5 éves gyerekét a lakásának egyik szobájába zárta, míg az étkezőben megverte a barátnőjét és azt követelte tőle, hogy beszéljen korábbi kapcsolatairól - írja az Ügyészség. Eközben rugdosta, ököllel ütötte és a hűtőbe vágta a fejét, majd berángatta a fürdőbe, és molesztálta. Ezután tovább ütötte és fojtogatta a nőt, közben pedig azzal fenyegette, hogy ha hangosan sír, súlyzóval veri szét a fejét.

A tettes szeptember második felében is brutálisan összeverte párját. Akkor azért, mert telefonált egy ismerősével. Büntetésül öt órán át ütötte. "A bántalmazás során egy eszközzel újabb szexuális erőszakot is véghezvitt a tettes a nőn", majd ismét folytatta a bántalmazását.

Az erőszakkal a fiatal rendre azért hagyott fel, mert anyjáék megérkeztek. A nő súlyos sérüléseket és számtalan zúzódást szenvedett, emellett vérrögök keletkeztek az ereiben.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?