NÍNÓ

Kegyetlen gyilkosság Szegeden, nincsenek szavak arra, amit a nő tett

A nő egy vita során ölte meg barátnőjét, majd eltüntette a holttestet.
  • Szerző: Ripost

A Csongrád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a nővel szemben, aki 2017. májusában egy vitát követően megölte, majd elásta barátnőjét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

A vádlott egy lakóházban élt a sértettel az utóbbi tulajdonát képező szeged-tápéi ingatlanban. 2017 májusában a házban szóváltás, majd verekedés kezdődött a két nő között, ennek során mindketten kölcsönösen ököllel ütötték egymást testszerte, mi több, megrúgták egymást, a vádlott ütéseinek egy része a sértett fejét érte. A verekedés során a vádlott a hason fekvő barátnőjét egy nadrágszíj segítségével fojtogatni kezdte, majd puszta kézzel tovább szorította a nyakát. Ennek következtében a sértett megfulladt és életét vesztette.

A nő a sértett holttestét kihúzta a kertbe és az udvarban lévő medence céljára kiásott, mint egy 25-40 centi mélységű üregbe helyezte, majd lepedővel, bambuszdarabokkal és forgáccsal takarta le. Ezt követően a holttestet leöntötte grillgyújtó folyadékkal és meggyújtotta. Miután a test összeégett, csemperagasztó folyadékkal öntötte le, betemette és a terület fölé sziklakertet emelt.

A bűncselekmény elkövetésének időpontjában a sértett rendelkezett egy szegedi ingatlannal, amelynek albérlője is volt. A tettes a barátnője halálát követően becsapta az albérlőt, mert azt közölte, hogy a tulajdonosnak évekre börtönbe kellett vonulnia, és szóban meghatalmazta őt a lakás albérleti díjának beszedésére. A megtévesztő nyilatkozat után az albérlő havi 40 ezer forintot törlesztett még 14 hónapon keresztül. A vádlott így a bérleti díjra ténylegesen jogosult örökösöknek mintegy 560 ezer forint kárt okozott.

Emberölés miatt tavaly február 26-án a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki a vádlottat. A főügyészség az elkövetőt emberölés bűntettével, nagyobb kárt okozó csalás bűntettével, továbbá büntetőeljárást eredményező hamis vád bűntettével vádolja, mert korábban hamisan megvádolta egy ismerősét.

A vádemeléskor letartóztatásban lévő nő bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni – írja az ügyészség.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?