NÍNÓ

„Elvágom a torkodat”: késsel támadt az anyára és kislányára egy férfi Kecskeméten

Kecskemét egyik legforgalmasabb városrészén próbált szörnyű bűncselekményt elkövetni a férfi. Egy autósnak köszönhetően nem történt tragédia.
címkék:
  • Szerző: ripost

Késsel támadt egy férfi egy édesanyára és a kislányára. Az eset még februárban történt Kecskemét egyik legforgalmasabb részén, az Ügyészség most emelt vádat ellene.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Két rendbeli, felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérletével vádolják, ha bebizonyosodik a bűnössége, akár tizenöt év fegyházbüntetésre ítélhetik.

kecskemét

Késsel támadt anyára és lányára az őrült férfi
Fotó: TV2

„Anyuka és kislánya sétált itt, megkísérelték őket megkéselni, kirabolni” – mondta el a Tényeknek az egyik helybéli lakos, aki szerint nem szabad a forgalmas környéken sétálni, mert rendkívül veszélyes.

Anya és kislánya kézen fogva sétáltak, amikor a férfi előugrott a semmiből és rájuk támadt.

Egy dobozból kést rántott elő, felszólította őket, hogy adják át a mobiltelefonjukat és a pénzüket. Az anyuka nem állt kötélnek, azt mondta a férfinek, hogy menjen el, vagy kiabálva fog segítséget kérni.

A támadó ekkor még dühösebb lett, és a kislányra is ráfogta a kést:

„Elvágom a torkodat!” – fenyegetőzött.

Szerencsére egy arra járó autós ekkor megzavarta a férfit, így nem történt tragédia. A helyiek ettől függetlenül félnek, nem tartják biztonságosnak az egyébként forgalmas, belvárosi környéket.

„Esténként sok a hajléktalan és a zaklatott, ittas ember” – fogalmazott egy másik kecskeméti nő.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?