NÍNÓ

Hihetetlen: karambol után verekedés tört ki a 4-esen – Videó

Belerohant a furgonba egy autós, de arra biztosan nem számított, ami ezután következett. Döbbenetes pillanatok játszódtak le Jász-Nagykun-Szolnok megyében.
  • Szerző: Ripost

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Fegyvernek és Surjány között a 4-esen, felkavaró baleset történt. A hosszú sorban ácsorgók megdöbbenve vették észre, hogy a karambol résztvevői minden szóváltás nélkül, egymást csépelik.

A megdöbbentő esetről a Bp-i autósok oldala számolt be, egyik olvasójuk beszámolóján keresztül.

A furgon sofőrje nem kérdezett, hanem egyből ütött
Fotó: YouTube

„Már messziről látszik, hogy vészvillogóval áll a sor, de a fehér Opelos még mindig nyomja a gázt. Az utolsó pillanatban fékez, szünet (nem is értettem miért hagyja abba) majd újra fékez, aztán nem kicsit csattan a sárga furgonba. A furgon sofőrje kiszállt és elkezdte gyepálni az Opel sofőrjét” – részletezte a sofőr.

Az Opel sofőrje szinte biztos, hogy nem azzal foglalkozott, amivel kellett volna. “Betétlap van-e?” kérdés helyett azonnal ütni kezdte a furgonos az Opel sofőrjét.

„Látszólag személyi sérülés nem történt, legalábbis nem nagy. Előttük megállt egy fehér személyszállító furgon is, nem láttam, hogy kapott volna az egészből, bár amekkora lendület-megmaradás volt, elképzelhető…” – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?