NÍNÓ

Kanyarodás közben kiesett a 3 éves magyar kisfiú az autóból, csúnyán összetörte magát

Az apja vezette az autót annak a 3 éves kisfiúnak, aki kanyarodás közben kiesett a gépkocsiból, és súlyosan megsérült. A férfi ellen nem emeltek vádat, megrovásban részesítették.
  • Szerző: Ripost

Az eset még tavasszal történt, egy salgótarjáni férfi családját szállította az autójukkal: mellette az anyósa ült, mögötte az élettársa, a nő mellett pedig a 2 éves kisfiuk és másfél éves kislányuk – írja az Ügyészség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyerekek azonban nem a szabályok szerint is kötelező gyermekülésben ültek, és ráadásul az autó ajtajának gyermekzárjai sem voltak bekapcsolva.

Fotó: Csóka Ferenc / Ripost

A férfi éppen a Csokonai út és a Nagymező út kereszteződésében kanyarodott jobbra, mikor a kisfiú kinyitotta a kocsi egyik hátsó ajtaját és kiesett. Összetört az állcsontja, az orrcsontja, és össze zúzódott a tüdeje.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség figyelembe vette, hogy bár a férfi szabályt szegett, mert a gyerek nem szabályosan utazott, de más nem sérült meg, vagyis a tette nem volt veszéllyel a társadalomra, így vádemelést szükségtelennek tartották, megrovásban részesítették, és felhívták a figyelmét arra, hogy a jövőben ne legyen ilyen felelőtlen még egyszer.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?