NÍNÓ

Figyelmeztet a rendőrség: Kamu Eb-jegyeket árult a budapesti férfi

Szerencsére a zsaruknak sikerült lefülelni a csalót.
címkék:
  • Szerző: Angie

Egy budapesti férfi a labdarúgó Európa-bajnokságra árult belépőket a Facebookon. A zuglói rendőrök csalás miatt indítottak ellene eljárást.

Fotó: 123RF

Csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság a 28 éves M. Zoltánnal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi közösségimédia- csoportokban kínált jegyeket a labdarúgó Európa-bajnokság magyarországi mérkőzéseire. Az eljárás jelenlegi adatai szerint négyen biztosan fizettek a férfinak 24.000 és 96.000 forint közötti összegeket. Az ügynek közel negyven sértettje lehet, akik szintén vásároltak, jegyeket azonban egyikük sem kapott.

A gyanúsítottat 2021. június 14-én hallgatták ki a zuglói rendőrkapitányságon; a férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet. A nyomozók az eljárás során tisztázzák, hogy M. Zoltán másokat is megkárosíthatott-e – számolt be az estről a police.hu.

Az eset kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányság arra figyelmeztet mindenkit, hogy csak hivatalos értékesítőhelyben bízzanak!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?