NÍNÓ

Droggal a zsebében sétált be a rendőrségre egy félmeztelen afgán férfi – videó

A VII. Kerületi Rendőrkapitányság bűnügyi technikusa vette észre a szolgálati járművek között zavartan tébláboló férfit, aki bemászott a rendőrség udvarára.
címkék:
  • Szerző: ripost

Droggal a zsebében, félmeztelenül szökött be a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságának udvarára egy afgán férfi. Az illetőt a rendőrség bűnügyi technikusa vette észre július 28-án, 16 óra 30 perc körül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

rendőrség

A rendőrség udvarára mászott be a férfi
Fotó: police.hu

A zavartnak tűnő alakot a készenléti alosztály bűnügyi technikusa vette észre először. Az egyenruhást meglátva az ismeretlen kimászott a kerítésen – nyomában a rendőrrel.

A férfi többszöri felszólításra sem állt meg, de a rendőr zászlós, és a közben szintén odaérő nyomozó néhány méteren belül feltartóztatta. A férfiról kiderült, hogy külföldi, magyarul nem tud, és iratok sem voltak nála – számolt be az esetről a police.hu.

Az erzsébetvárosi rendőrök végül kiderítették, hogy a Magyarországon jogszerűen tartózkodó 25 éves afgán állampolgár a Keleti Pályaudvar közelében egy kocsmában verekedésbe keveredett, táskáját és iratait hátrahagyva onnan menekült be a kapitányság udvarára.

Holmija között a rendőrök néhány gramm kábítószergyanús anyagot találtak, ami magyarázatot adhat a férfi zavartságára. A VII. Kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt indított eljárást, a lefoglalt anyagot szakértői vizsgálat alá vetik. A kocsmában történt verekedés ügyében garázdaság miatt külön eljárást indítottak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?