NÍNÓ

Õk a hét szerelmes őrültjei!

Micsoda hét! Először egy 65 éves brit nő ugrott az óceánba, hogy utolérjen úszva egy utasszállítót, majd egy férfi térített el egy repülőgépet, hogy volt feleségének átadhasson egy levelet... Vajon a hétvége mit tartogat?
  • Szerző: Ripost

Nem hiába, pénteken április elseje, azaz bolondok napja, az őrület azonban már a hét elején kezdetét vette. A hihetetlen történetek főszereplői csak egy dologra vágytak: beszélni szerelmükkel. A cél érdekében pedig tényleg mindent elkövettek!

A hetet egy 65 éves angol nő indította el, aki férjével éppen Portugáliában járt egy óceánjáróval, de úgy döntöttek, hogy félbeszakítják utazásukat és hazarepülnek. A házaspár azonban összeveszett a reptéren és elszakadtak egymástól. A nő valamiért azt hitte, férje mégis visszament az óceánjáróra, így a kikötőbe szaladt.

A hajó már kifutott, a néni viszont úgy gondolta, beéri úszva.

Végül négy órát hánykolódott a 18 fokos vízben, mire egy halászhajó észrevette és felvette hajójára.

Még ennél is eszementebb ötletre vállalkozott az az állatorvos professzor, aki egyenesen egy utasszállító repülőt térített el, csak hogy Cipruson élő, elvált feleségével beszélhessen.

A szerelmes férfi az EgyptAir egyiptomi légitársaság egy belföldi járatán, egy Airbus 320 típusú repülőgépen, 81 emberrel a fedélzetén megfenyegette a pilótát, hogy felrobbantja a testére erősített robbanószerkezetet. Később kiderült, hogy a robbanóöv a géprablón nem volt igazi, mobiltelefontokokból  összeeszkábált utánzat volt a testére erősítve.

Az egyiptomi külügyminisztérium először annyit mondott csak az ügyről, hogy:

Ez nem egy terrorista, hanem egy idióta. A terroristák bolondok, de nem hülyék. Na ő viszont az.

A férfi a gépből még egy arab nyelven íródott levelet is kidobott, amit volt feleségének címzett.

És ezeket olvastad már?