NÍNÓ

Évekig etette gyilkosait a szalonnai emberölés idős áldozata

Irénke néni mindenkin segített, akin csak tudott, négy gyilkosát is sokszor támogatta. Ők mégis brutális módon végeztek vele.
  • Szerző: ripost

Jól ismerte feltételezett gyilkosait az a szalonnai idős asszony, akit gondozója hétfőn reggel holtan talált az otthonában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Irénke néni olyan brutális fejsérüléseket szenvedett, hogy esélye sem volt a túlélésre, mindezt pedig a gyanú szerint négy olyan férfi követte el, akiket évek óta jól ismert.

Fotó: Police.hu

Hárman ugyanabban az utcában éltek, mint áldozatuk, negyedik társuk pedig pár saroknyira lakott. Az egyik feltételezett elkövető épphogy betöltötte a 18. életévét.

A helybéliek úgy vélik, a négy férfi ivott és drogozott a brutális tett előtt.

„A négy közül három nagyon jól ismerte Irénkét, ők segítettek neki a nehezebb ház körüli munkákban. Soha nem volt hálátlan, busásan megfizette a fáradozásaikat. Valószínűleg az ilyen alkalmakkor figyelték ki, hol tartotta a pénzét, de amilyen naiv volt, lehet, hogy ő maga árulta el nekik, hogy hol tartja a vagyonkáját. A férfiak közül ketten rokonok, de igazából nem a családi kötelék, hanem az alkohol szeretete tartotta össze őket. Irénke mondta is nekik mindig, hogy ne igyanak, mert akkor teljesen másképp viselkednek, mint józanul. Az ital miatt egyikük annyira elszegényedett, hogy egy hordóban lakott” – mondta el a Blikknek az egyik szomszéd.

A lap úgy tudja, Irénke néni vasárnap reggel még elment a templomba, majd ebédet főzött otthon. Utoljára délután három órakor látták, amint a háza előtt sepregetett.

„Pokoli belegondolni, hogy az édesanyám nincs többé. Nagyon jó anya volt. Abban a házban született még, ahol a halál érte. Apukám bányász volt, ő már sajnos régen meghalt, anyu pedig a mészkőgyárban dolgozott. Anyukám mindenkin segített, amiért én nagyon büszke voltam rá, és soha nem gondoltam, hogy pont emiatt kell majd meghalnia” – nyilatkozta sírva Irénke lánya.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?