NÍNÓ

Inába szállt a bátorsága - Ellopta, majd visszavitte a 100 ezres bort

Ellopni egyszerû volt, de amikor arra került volna a sor, hogy megigya, valamiért elszállt a merészsége. A tolvaj inkább visszavitte a drága itókát...
  • Szerző: Ripost

Lebuktatta magát a tolvaj. Nem merte elfogyasztani a zsákmányt, ezért visszavitte a boltba. Nem fogja viszont megúszni, a bíróság mond majd felette ítéletet.

Igazi ritkaságnak számít az a spanyol vörösbor, amit elemelt a tolvaj a pécsi boltból még pénteken. Néhány napig élvezte a zsákmányt, de megkóstolni nem merte.

A nyomozók a biztonsági kamera felvételei alapján gyorsan beazonosították a tolvajt, de még elfogása előtt megbánta, hogy ellopta, és visszavitte - közölte a Pécsi Rendőrkapitányság.

Igazi borszakértő lehetett a tolvaj, vagy éppen a legbátortalanabb kezdő. A 93 ezer forintos bor Pécsen a legdrágább, amit venni lehet.

A Reserva Especial Venta 2014 elnevezésű nedű, tempranillo, cabernet sauvignon, merlot szőlőkből és a legjobb évjáratokból készül. Készítője, a Vega Sicilia a legnagyobb bortermelő Spanyolországban, boraik a legdrágább és legkeresettebb spanyol borok közé tartoznak. A cég tulajdonában van egyebek mellett a Tokai-Oremus birtok is. Az ellopott bor a cég zászlóshajója, vagyis ennél jobb nincs.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?