NÍNÓ

Ijesztő adatok, rengetegen haltak meg a hosszú hétvégén az utakon

A rendőrség az ünnep alatt sem tétlenkedett, sok körözött embert és bűncselekményt éppen elkövető embert fogott el.
  • Szerző: Ripost

A hosszú hétvégén, azaz elmúlt 120 órában a rendőrök 247 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 9 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 10 ember vesztette életét, 76 súlyos és 162 könnyű sérüléssel végződött.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök összesen 762 személyt fogtak el, közülük 104 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 540 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 874 embert állítottak elő, köztük 409 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 95 személyt ittas vezetés gyanúja miatt.

Magyarország területén augusztus 16-án 0 óra és augusztus 20-án 24 óra közötti időszakban a rendőrök és a katonák 63 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, valamint 27 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Magyarország területén 11 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, egy személy ellen embercsempészés további 9 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?