NÍNÓ

Így intézte el a nagybevásárlást a győri tolvaj

Azt hitte, beválik a trükkje, csak a bolti kamerával nem számolt, ami rögzítette ténykedését.
  • Szerző: Ripost

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a Győri Rendőrkapitányság, miután egy férfi február 20-án délelőtt egy győri élelmiszerboltból emelt el több dolgot is. A férfi igyekezett nagyon trükkös lenni, a termékekről leszedte az áruvédelmi eszközöket. Mivel azt hitte, csele bevált, két nappal később visszatért a boltba, és ugyanezzel a módszerrel még egyszer elintézett egy bevásárlást.

Mialatt ő elégedetten hátradőlt, hogy tele a spájz, az élelmiszerüzlet továbbította a biztonsági kamerás felvételeit a rendőrségnek, akik most ezzel a fotóval keresik a férfit:

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?