NÍNÓ

Így gyilkoltak a fiatalok: Újabb részletek az izraeli férfi megöléséről!

Az ügyészség tájékoztatása szerint téglával verték halálra azt az izraeli férfit, akit napokig kerestek Tiszakécskén. Két fiatal fiút gyanúsítanak a gyilkossággal.

Brutális gyilkosság áldozata lett az az izraeli férfi, aki Tiszakécskén tűnt el egy hete, a holttestére szombat este bukkantak a rendőrök. Ahogy a %% is beszámolt róla, a rendőrök két fiatalt fogtak el, akik elismerték az emberölést. A 19 és 21 éves fiúk előzetes letartóztatásba kerültek.

A %% megtudta, hogy a 40 éves áldozat nagymamája magyar származású volt, évtizedekkel ezelőtt telepedett le Izraelben, unokája pedig többek között emiatt látogatott Magyarországra pár hete.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a fiatalok a hálózsákban fekvő férfit

az udvaron talált téglákkal verték halálra,

majd átkutatták a holmiját, a két mobiltelefonját, a laptopját és a pénzét elvitték. Ezután a holttestet egy romos házba húzták és törmelékkel betakarták.

A 19 és 21 éves gyilkosok előzetes letartóztatását azért rendelte el az ügyészség, mert tartani lehet a fogolyszökéstől és alappal feltételezhető az is, hogy a gyanúsítottak a még ki nem hallgatott tanúk befolyásolásával az eljárás sikerét veszélyeztetnék.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?