NÍNÓ

Horror a magyar családban: elképesztő traumának voltak kitéve a gyerekek

Négy gyereknek kellett otthonba költöznie, nem maradhattak szüleiknél.
  • Szerző: Ripost

Hat év börtönt kapott, és 7 évre eltiltották a közügyektől azt az asszonyt, aki összeszurkálta élettársát és veszélyeztette négy  kiskorú gyermekét. A Szolnoki Törvényszék ítélete jogerős.

A vádlott 2011-ben vált el férjétől úgy, hogy 3 közös gyermekük az asszony gondozásába került. Időközben a nő Kunszentmártonban összeköltözött G. P-vel, akitől megszületett negyedik gyermeke.

Kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes, mindketten ittak, emellett a nő nyugtatókat is szedett. Mivel a férfi nemcsak ivott, de dolgozni sem akart, gyakran veszekedtek, ami nemegyszer tettlegességig fajult. A kiskorú gyerekek legtöbbször szem- és fültanúi voltak ezeknek a veszekedéseknek. Emellett a gyerekek - köztük egy autista kisfiú - életét az is megkeserítette, hogy alig kaptak enni, előfordult, hogy éheztek.

2015. február 6-án a pár együtt ivott. Dél körül összevesztek, és a nő a vita hevében megütötte a férfit, amire ő ököllel válaszolt. Ekkor az asszony kést ragadott, és elküldte a házból a férfit. Õ azonban nem ment el, ezért tovább veszekedtek. A férfi végül mégis kiment a házból, de az asszony utánarohant, és az udvaron legalább kilencszer hátba szúrta. Gyermeke csavarta ki a kést a kezéből.

A férfit életveszélyes sérülésekkel vitték a szentesi kórházba. Február 6-án a gyerek gyermekotthonba kerültek.

A további részleteket és egy másik asszony hasonló történetét megtalálja a holnapi napilapban!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?