NÍNÓ

Holttest Siófokon: Rejtélyes gyilkosságról suttognak

Elgázolt a vonat egy 19 éves fiatalt Siófokon, ám az áldozat édesanyja szerint megölték a fiát.

Elgázolt a vonat egy 19 éves osztrák fiút Siófoknál, a tragédia még nyáron történt. A Blikk szerint Vladyslav Shyshko az ismert fesztiválra érkezett a Balaton-parti városba, a fiú esetét már lezárták a magyar hatóságok, öngyilkosságot állapítottak meg.

Ám a fiú édesanyja nem adta fel: magánnyomozót fogadott, aki újabb boncolást rendelt el, ami kimutatta, hogy Vladot elkábíthatták és megverhették, testét ezután tehették a sínekre.

Az ügyben már a bécsi ügyészség nyomoz, gyilkossági kísérlet miatt. Vlad édesanyja szerint az sem kizárt, hogy a fia halálát a koponyájára mért ütés okozhatta, és már halott volt, amikor a sínekre tették a testét - öt kilométerre attól a helytől, ahol megtámadták.

A család most szemtanúk jelentkezését várja, akik augusztus 10-én hajnali 2 órakor láthatták a támadást vagy a veszekedést a siófoki Szabadfürdő utca szórakozóhelyein, ami később tragédiához vezethetett. Akinek információja van az esetről, az a +43 1 8904860-as osztrák telefonszámon közölheti a család ügyvédjével, Thomas Nirkkel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?