NÍNÓ

Holtan találtak egy háromtagú családot Nagymegyeren

Az első információk szerint nincs kizárva, hogy a család önként vetett véget az életének. A holttesteket a rendőrség és a tûzoltóság találta meg, akiknek sikerült bejutni a bezárt lakásba.
címkék:
  • Szerző: B.L.

Egy nagymegyeri lakásban egy 60 éves férfit, egy 59 éves nőt és 33 éves fiukat találták meg.  A hírt a rendőrség szóvivője is megerősítette.

"Szombaton még ünnepeltek, és most már halottak. Mindhárman békések voltak, nem volt semmilyen problémájuk. Nem tudjuk, mi történhetett. Mihály éjjeliőrként dolgozott és egy temetkezési vállalatnál is kisegített. A munkájában segített neki a fia is. Volt lakásuk, két autójuk és nem messze egy garázsuk is. Katalin asszony nehezen járt.

Azt mondják, hogy az apát a hálószoba ajtajánál találták meg, a felesége, fia és a kutyájuk pedig az ágyban feküdt. Lehet, hogy megmérgezték magukat?

A lakásban az asztalon megtalálták az autó kulcsait, papírjait és egyéb iratokat is. De olyat is mondtak már, hogy a férfit felakasztva találták. Teljesen össze vagyunk zavarodva" - mondta el az egyik szomszéd a èas.sk portálnak.

A rendőrség vizsgálja, hogy mi történhetett a családdal. A JOJ TV információi szerint a család előre megrendelte a temetésüket és búcsúlevelet is hagyott.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?