NÍNÓ

Hihetetlen, miért akarta lelőni feleségét egy tatai férfi

Megint összevesztek, majd a fegyver is előkerült.
  • Szerző: Ripost

A tatán élő pár házassága megromlott a férfi alkoholizmusa, és amiatt, ahogyan a nővel bánt. Az egyik alkalommal, amikor ismét összevesztek, a férfi dühében magához vette engedély nélkül tartott fegyverét. A pisztollyal megfenyegette feleségét, hogy lelövi. De mielőtt beválthatta volna fenyegetését az asszony elmenekült előle.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Ekkor értesítették a szomszédok a rendőrséget.

Amikor a férj a kiérkező rendőröket meglátta, a kezében lévő fegyvert a fejéhez tartva azzal fenyegetőzött, hogy ha közelebb mennek, akkor öngyilkos lesz. A fenyegetések után a férfi eltűnt a rendőrök szeme elől, majd amikor ismét előbújt a levegőbe lőtt. A vádlott végül hosszabb rábeszélés után letette a fegyvert és megadta magát.

Az ügyészség a tavaly június 29-én történt üggyel kapcsolatban indítványt tett arra, hogy ha beismeri tettét, akkor három év börtönbüntetésre és öt év közügyektől való eltiltással büntetik. Továbbá kérvényezték, hogy a bíróság tartsa fenn a vádlott letartóztatását, figyelembe véve, hogy feleségét megfenyegette azzal, ha elengedik, megöli.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?