NÍNÓ

Hihetetlen, így találta a Ripost az óbudai gyilkosság helyszínét-exkluzív fotók

Elképesztő fotókat készítettünk a brutális óbudai gyilkosság helyszínén, ahol Sz. Tamás brutálisan megkínozta, majd megölte barátnőjét, a 18 éve K. Nikolettát. Az áldozat családja hiába próbálta eltiltani a zűrös életű fiútól a lányt, ő inkább lelépett vele, és beköltöztek egy romos budai lakásba.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Tárva-nyitva állt a gyilkosság helyszíne: egy romos épület az óbudai Ladik utcában. Korábban irodaházként üzemelhetett, most azonban olyan, mint egy hajléktalanok lakta drogtanya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egyértelmű, hogy az épületben életvitelszerűen éltek önkényesen beköltöző emberek. A földszinten az egyik ablaktábla is tárva-nyitva, a másik betörve, belül pedig a helyszínelés nyomai vannak az ajtókon – a zsaruk ujjlenyomatot kerestek.

Leszaggatták a rendőrségi zárat

A belső bejárati ajtón valaki leszaggatta a rendőrségi zárat. Simán fel lehet sétálni az emeletre, ahol be lehetett fotózni a lakásajtón.

Kiderült, szétszórva hevertek itt a meggyilkolt 18 éves K. Nikoletta személyes tárgyai: fogkrém, fogkefe, kulcstartó, szemüveg, egy szájfény, fésű, dezodor...

A nak megszólalt az áldozat édesanyja:

 

A gyilkos és az áldozat közös profilképe

 

Ha te is kíváncsi vagy arra, hogy mit mond az édesanya a meggyilkolt lányról, a barátjáról és annak előző barátnőjéről, akkor keresd a részleteket és a további képeket napilapban pénteken az újságárusoknál!

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?