NÍNÓ

Hihetetlen, hová nem parkolnak, ezt nézd!

Újabb pofátlanul parkoló autósokról kapott képeket a Ripost! Mint arról február végén beszámoltunk, tarthatatlan az a helyzet, hogy az autósok ott hagyják el a kocsijukat, ahol csak eszükbe jut. Miután a BAH-csomópont környékén tilosban parkolókra felhívtuk a figyelmet, az újbudai jegyző azonnal elrendelte a fokozott ellenőrzést.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szinte mindenütt gondot jelent, hogy kocsibejáró előtt, mozgássérülteknek fenntartott helyen, járdán, parkban veszik el a helyet azoktól, akik arra jogosultak. Nemcsak a mozgássérülteket és az időseket gátolják, a babakocsis szülők sem tudnak normálisan közlekedni.

A Déli pályaudvar melletti Nagyenyed utca és Böszörményi út sarkánál több terepjárós is rendszeresen a járdát használja parkolónak, annak ellenére, hogy korábban még póznákkal is jelezték az autósoknak, hogy hol a határ.

A másik problémás hely a belvárosi Madách tér, ahonnan évek óta száműzték az autókat és szép, szökőkutas sétáló részt alakítottak ki. A tér mindkét oldalán táblával tiltják az autósoknak a behajtást, ennek ellenére rendszeresen parkolnak a tér díszkövezetén, sőt, az utóbbi időben már a tér közepén lévő padok elé is beparkolnak. Ezzel pedig tönkre teszik a felújított tér kövezetét.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?