NÍNÓ

Hidegvérrel lőtte agyon anyját a tatabányai férfi, majd bepiált a holttest mellett

N.Norbert lemondott saját fiáról, akit anyja, Éva néni nevelt, majd kitalálta, hogy visszaszerzi. Az idős nő az életével fizetett. A paranoiás férfi anyja férjével is végzett.
címkék:
  • Szerző: M.D.

Halálos csend honol a békés tatabányai utcácskában a szombat hajnali mészárlás óta. A Bors értesülései szerint gyermekelhelyezési nézeteltérés miatt kegyetlenül végzett anyjával, Éva nénivel, és annak férjével az az N.Norbert, aki a környékbeliek szerint jómódban élt, ám ha ivott, vadállattá változott.

A gyerek miatt fajult el a dolog

A paranoiával küzdő férfi évekkel ezelőtt lemondott Erik nevű fiáról, akit édesanyja vett a szárnyai alá, ő nevelgette nagy szeretetben. A gyilkos azonban kitalálta: újra vissza akarja kapni a gyereket. Ezen veszett össze védtlen édesanyjával, majd előkapta mindig magánál tartott Glock típusú fegyverét. Az első lövés Éva néni férjét, R.Sándort érte.

"Nem volt rossz ember, de ha ivott, kijött belőle az állat. Norbiéknak van egy kis stégjük, csónakjuk egy tónál, ott ivott, a felesége és a két kisebbik gyerek is velük volt. Anitával összevesztek, és hajnali háromkor a kocsiba vágódott, s meg sem állt idáig. A férfi eszeveszettül dörömbölt a kapun. Sörrel a kezében érkezett, Sanyi kiment elé, megpróbálta lecsillapítani, mert Norbi a családból egyedül tőle tartott. Most azonban ott helyben kétszer belelőtt. Sanyi még kivánszorgott az utcára, de kint agyonlőtte. Ahogy bement, az édesanyjával is végzett. A saját anyjával. Hidegvérrel agyonlőtte" - nyilatkozta a Borsnak egy rokon.

Az eszét vesztett férfi ezután órákra bezárkózott a háromszintes házba, ahol albérlők is éltek. Õk is otthon voltak a gyilkosság idején és végül ők értesítették a rendőrséget. N.Norbert - amíg el nem fogták - végig ivott, és a kiérkező rendőrökre is rálőtt. Mindent vér borított, és üres üvegek hevertek Éva néni holtteste mellett.

"Ki tudja, miért, Eriket a szülei akarták megint nevelni. Annyira akarták azt a fiút, hogy Éváról kompromittáló videót készítettek egy családi bulin, aminek a tartalmát eljuttatták a gyámügyhöz. Éva és Sanyi harcolt a fiúért, Erik pedig nem akart visszamenni, jól érezte magát itt – idézte fel a lapnak fel a rokon.

Közvetlenül a brutális gyilkosság után N. Norbert felhívta egyik barátját és csak ennyit mondott:

megoldottam a gyermekelhelyezést, kinyírtam őket.

A cégvezető férfit, aki már többször fenyegetőzött azzal, hogy kioltja anyja életét, végül a terrorelhárítás emberei fogták el.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?